Hondenuitlaat

lekker rennen

Wil je graag dat jouw hond uitgelaten wordt, maar heb je liever dat dat niet met een hele groep honden gebeurt? Dan zit je bij mij goed. Ik loop in principe met niet meer dan drie honden tegelijk. Hierdoor blijft de focus en aandacht voldoende gericht op jouw hond.

De tijd die ik besteed aan het uitlaten varieert van 20 tot 90 minuten. Dit heeft onder andere te maken met of er de mogelijkheid is om naar het Rozendaalse Veld of het bos te gaan en of het weer een beetje meezit. De wandeling wordt in ieder geval afgesteld op wat jouw hond fysiek en mentaal aankan. Daarnaast zal ik je na elke uitlaatbeurt een berichtje sturen met hoe het is gegaan, zodat je op de hoogte blijft.

Mocht je besluiten dat ik de juiste persoon ben, dan hebben we eerst een intakegesprek bij jou thuis en lopen we een rondje met jouw hond (en). Als je besluit dat ik vaker jouw kameraad(jes) uit mag laten, dan stel ik een contract op waarin alle zaken geregeld worden die te maken hebben met aansprakelijkheid en sleutelgebruik etc.

Ben je dringend op zoek naar iemand die jouw hond(en) ook in het weekend uit kan laten? Dit is zeker bespreekbaar. Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen!

(vanwege drukte is het niet mogelijk om buiten Doesburg honden uit te laten)