over mij

helpende hand

Opleidingen en bijscholingen:

  • Annorlunda – Kynologisch Instructeur (2020-2022)
  • Annorlunda – Gedragstherapeut (2023 – heden)
  • Annorlunda Hondenschool Instructeurscongres – meerdere sprekers en lezingen (26-08-2023)
  • Raad van Beheer – Kennis Tour lezing: ‘Neuswerk en Speuren’ door Adee Schoon (18-10-2023)

Een aantal jaar geleden ontsprong het idee om professioneel te gaan oppassen op dieren en hondentrainer te worden. Vanaf 2021 is dit een feit.

Ik volg een opleiding voor  gedragstherapeut en ben sinds april 2022 kynologisch instructeur. Daarnaast ben ik dit bedrijf gestart. Met dieren bezig zijn heb ik altijd leuk gevonden. Het liefst had ik een halve dierentuin in mijn huis gehad, maar ruimtegebrek en ouders staken daar een stokje voor. Toch heb ik veel in huis gehad: parkieten, cavia’s, konijnen, kippen, vissen, ratten, wandelende takken en sinds een aantal jaar een hond. Daarnaast heb ik een hele tijd paardgereden. Kortom: ik ben van zo’n beetje alle markten thuis als het gaat om kennis over de verzorging en opvoeding van dieren!

Er is niets te gek om voor te zorgen. De een heeft twee katten, de ander een eend. Allebei hebben ze evenveel aandacht en liefde nodig om zich veilig en comfortabel te voelen. En als de eigenaar even geen tijd heeft om er voor zijn huisdier te zijn, spring ik heel graag in!

Ik werk voor nu wat betreft de hondenuitlaatservice vooral in de omgeving van Doesburg. Voor oppas bij mij en jou thuis is er echter veel mogelijk. Kijk voor meer informatie bij de tarieven en desbetreffende service waar je naar opzoek bent.

Ik ben heel benieuwd naar jou en je huisdier. En met name wat ik voor jullie kan doen. Schroom niet om contact op te nemen!

Anne Smeets